Åååå såå bra!!!!

NY Times har akkurat lansert en markedsføringskampanje i konversasjonens ånd. Jeg synes det er en helt fantastisk produksjon og en utrolig kreativ satsing som viser fremover, oppover, nytenking og motet til å gjøre noe nytt ? særlig nå i lavkonjunkturen.


Conversations handler om noen New York-profiler/kjendiser som deler sine interesser og tanker kring forskjellige tema. I en streamet video snakker de om alt fra eiendomsbransjen til mat og vin. Det er særlig en ting som får meg til å juble & hoppe høyt i denn kampanjen, og det er den lille feedrollen under filmen som hele tiden følger med konversasjonen og viser til den del av avisen som personen snakker om for tilfellet. Dø? lækkert! Selsagt kan man ogsp dele filmene på andre sosiale medier som Facebook, LinkedIn, Youtube, Reddit, Buzz, Digg og Mixx. Alt i beste 2.0-ånd :)

Konversasjon er akkurat det web 2.0 handler om. Definisjon hviler på en grunn skapt av dialog og toveiskommunikasjon. Er da denne kampanjen en konversasjon? Vel, både ja og nei. Conversations lar meg lytte på lokale og offentlige personers intresser, tanker og synspunkter på en ?privat? måte som nesten skaper en følelse av at det er jeg som holder i kamera. Jeg glemmer meg selv, spisser ørene og lytter intenst på hva kjendisene har å si, nesten så jeg vil ha autografen.

Men navnet conversations står i dette tilfelle bare for kommunikasjon mellom NY Times og personlighetene som medvirker i kampanjen. Her finnes ingen mulighet for meg som bruker å kommentere uttrykke meg. Jeg står utenfor som det femte hjulet på vogna og lytter på en samtale jeg ikke kan ta del av. Men, jeg mener at dette er en fantastisk lekker satsning som norsk media kan lære seg mengder av. Tenk om Terese Johaug eller Trygve Hegnar snakket om mat, fotball eller andre ting som de synes er moro. Ikke glem bare å snakk med meg!

nytimes1212

- Nikki

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til Confetti blogg

Velkommen til Confetti blogg

4, Oslo

Confetti jobber med markedsføring på Internett. Vi tilbyr: Medierådgivning-og kjøp. Internettskoler og foredrag. Søkeordsmarkedsføring. Statstikk og research. Brukervennlighetstester. På denne bloggen vil vi dele våre erfaringer og tanker innenfor de områdene vi jobber med.

Kategorier

Arkiv

hits