Startsiden setter nye salgsrekorder

Jeg tenkte at det er hyggelig så her i krisetider å meddele at et av Norges største nettsteder faktisk setter salgsrekorder. ABC Startsidens ansvarlige utgiver Espen Udland sier til NA24 Propaganda de hadde sin beste salgsmåned noensinne med et salg som var 47 prosent høyere enn tilsvarende måned året før. Videre sier han at oktobersalget gikk opp med 38 prosent sammenlignet med samme måned i fjor.
Jeg synes det er på sin plass å gratulere to parter, dels ABC Startsiden som har noen forrykende selgere, dels annonsørene som skjønner at nettannonsering er den mest kostnadseffektive kanalen. Skal bli spennendes å se hva som skjer videre med ABC Startsiden, og ikke minst - alle andre  mediebedrifter i Norge som har varslet kutt på over én milliard kroner i løpet av de siste månedene.

- Nikki

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til Confetti blogg

Velkommen til Confetti blogg

4, Oslo

Confetti jobber med markedsføring på Internett. Vi tilbyr: Medierådgivning-og kjøp. Internettskoler og foredrag. Søkeordsmarkedsføring. Statstikk og research. Brukervennlighetstester. På denne bloggen vil vi dele våre erfaringer og tanker innenfor de områdene vi jobber med.

Kategorier

Arkiv

hits