På jakt etter virale idèer og trender? Sjekk ut viralblog.com

Jeg var på jakt etter nye, gode virale annonser, og da kom jeg over den amerikanske nettsiden www.viralblog.com  Viralblog.com er et bloggnettverk, som baserer seg på daglige innlegg fra bloggere over hele verden.

Dette er en side man kan bruke tid på, da den tilbyr flere spennende tjenester:

Ikke bare viser den virale trender og case for reklame og brukergenerert innhold, den tilbyr også verktøy som kan optimalisere og måle kampanjer, (www.viraltracker.com).

De har også tjenesten Viral Friday; som er en ukentlig kåring av beste nettreklame og brukergenerert innhold, målt ut fra popularitet, viralt innflytelse og spredning. Her er forrige ukes topp 10-liste: http://www.viralblog.com/2008/05/30/viral-friday-kobe-jumps-over-snake-pool/

Viralblog.com står på listen over innflytelsesrike media- og markedsføringsblogger, AdAge Power 150. Hele listen finner du her: http://adage.com/power150/

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til Confetti blogg

Velkommen til Confetti blogg

3, Oslo

Confetti jobber med markedsføring på Internett. Vi tilbyr: Medierådgivning-og kjøp. Internettskoler og foredrag. Søkeordsmarkedsføring. Statstikk og research. Brukervennlighetstester. På denne bloggen vil vi dele våre erfaringer og tanker innenfor de områdene vi jobber med.

Kategorier

Arkiv

hits