Brutto-reklamestatistikk YTD APRIL.

 
YTD, 1. kvartal 2008
Telenor er største annonsør per 30 april med ca 39 brutto millioner investert. Med ca 8 millioner mindre investert, finner vi fortsatt Hotels.com. SAS Norge beholder også tredjeplassen fra forrige måned og har per 30 april en brutto investering på ca 29 millioner.
Av de ti største annonsørene er det Widerøe, Aconto Capital, Elprice og Deal som har investert mer i april enn foregående måned.
ytdaprilblogga
Reise fortsetter med å være den bransjen som topper listen når vi ser på de akkumulerte tallene hittil i år, til tross for at de har investert ca 3 millioner mindre i april enn mars. Bank/forsikring/finans nærmer seg igjen reisebransjen, med en brutto investeringens økning i april på ca 10 millioner kroner. Med ca 68 millioner brutto investert ligger telekom fortsatt på en tredjeplass, og er i april ca tilbake på det nivået de var i februar.
Total bruttoinvestering var på 807 millioner, hvor de faste plasseringene utgjorde kr 449 millioner.
ytdaprilbloggb

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til Confetti blogg

Velkommen til Confetti blogg

3, Oslo

Confetti jobber med markedsføring på Internett. Vi tilbyr: Medierådgivning-og kjøp. Internettskoler og foredrag. Søkeordsmarkedsføring. Statstikk og research. Brukervennlighetstester. På denne bloggen vil vi dele våre erfaringer og tanker innenfor de områdene vi jobber med.

Kategorier

Arkiv

hits