YTD, største annonsører 1.kvartal 2008

bruttostatblogg YTD, 1. kvartal 2008 Telenor er størst for perioden 1. kvartal Med 7 millioner mindre investert, finner vi Hotels.com, som baserer seg nesten utelukkende på visningskjøp. Hele 88% av investeringene til Hotels.com blir plassert på NrK.no. Fra å han knivet med Widerøe har SAS Norge rykket fra med ca 7 millioner og sikrer tredjeplassen. SAS Norge gjør det motsatte av Hotels.com og baserer nesten all sin annonsering på faste plasseringer.

Reise fortsetter med å være den bransjen som topper listen når vi ser på de akkumulerte tallene hittil i år. Med 5 aktører inne blant topp 20-listen ligger reisebransjen ca 24 millioner foran Bank/forsikring/finans. Med sine ca 52 millioner brutto investert ligger Telekom fortsatt på en tredjeplass.

Total bruttoinvestering var på 591 millioner, hvor de faste plasseringene utgjorde kr 329 millioner.

Mars SAS Norge dyttet Telenor ned fra den vante førsteplassen med sine 9,8 millioner brutto annonsekroner. Telenor følger tett etter kun med 700 000,- mindre bruttokroner.
Av SAS Norge sine 9,8 millioner ble hele 54% plassert på SOL, 9% på Startsiden mens ca 6% av denne investeringen var å finne på VG.

Hotels.com beholder tredjeplassen i mars måned over de annonsører med høyest bruttosum. Hotels.com plasserer seg i hovedsak på NrK, hele 83% plasseres her. Med fem annonsører inne blant topp 20, fortsetter reiselivsbransjen som den bransjen som bruker mest penger på nettet i mars måned. Reisebransjen ligger hele 15 millioner foran Bank/forsikring/finans som plasserer seg som en god nummer 2, nesten 10 millioner foran telekom som er nummer tre på topp-listen.

Total brutto omsetning for mars var på kr 213 millioner, hvor de faste plasseringene utgjorde kr 116 millioner.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til Confetti blogg

Velkommen til Confetti blogg

3, Oslo

Confetti jobber med markedsføring på Internett. Vi tilbyr: Medierådgivning-og kjøp. Internettskoler og foredrag. Søkeordsmarkedsføring. Statstikk og research. Brukervennlighetstester. På denne bloggen vil vi dele våre erfaringer og tanker innenfor de områdene vi jobber med.

Kategorier

Arkiv

hits