Luksus på nett

Jeg blir kanskje sette på av kollegene mine som en smule snobbete i enkelte av mine valg når det skal handles inn accessories, men det var i grunnen ikke det jeg tenkte på i dette tilfellet. Dog liker jeg å snoke litt rundt på nettet etter litt luksus. I løpet av de siste ukene har jeg bitt meg fast i 3 ulike varianter:
1. et nyhetsbrev fra Louis Vitton, der avsenderen ikke hadde giddet å tilpasse mailen til meg som norsk mottager. Selvsagt kan jeg engelsk, men når jeg som kunde av en norsk avdeling av Louis Vitton signer meg opp for nyhetsbrevet deres, så føler jeg meg ikke særlig spesiell med det innholdet som ble presentert meg i innboksen min...
2. en request på Facebook om å adde Lxus til vennelisten min. Nytt nettsted med payoff "livest aller beste sider". Njaaaaa, den er ikke blitt lagt på bookmarkslista mi etter gjennomgangen.
3. dagens lille herlighet som gjorde at jeg ville dele litt: www.hermes.com - en fortryllende side for et utrolig snobbete merke, men gjort på en deilig måte. Og her kan du sjekke nettannonsene

Hurramegrundt! Her er det bare å begynne og spare!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Velkommen til Confetti blogg

Velkommen til Confetti blogg

3, Oslo

Confetti jobber med markedsføring på Internett. Vi tilbyr: * Medierådgivning-og kjøp * Internettskoler og foredrag * Søkeordsmarkedsføring * Statstikk og research * Brukervennlighetstester På denne bloggen vil vi dele våre erfaringer og tanker innenfor de områdene vi jobber med.

Kategorier

Arkiv

hits