11.mar.2008

Nytt ansikt i Confetti
Andreas Askehagen Kroken har startet som medierådgiver.Andreas kommer geografisk fra Oslo og faglig fra Clear Channel der han har jobbet i tre år. Andreas skal fylle en nyopprettet stilling hos oss som rådgiver og mediakjøper innenfor alle medier. Han er for øvrig singel, friluftsmann og fotballinteressert. Vi er glade for å ha fått med oss den glade, unge gutten på laget.  

Ny reklametracker under arbeid
Hva er det som gjør at nettreklame fester seg i folks minne? Morsomme kampanjesider? kreative budskap? Film? Lyd? Store annonser? Dette og mye annet ønsker Confetti å utrede videre sammen med TNS Gallup. Helt konkret vil vi spørre rundt den siste tidens 10 mest synlige kampanjer, der ?synlig? dels blir skjønnsmessig bestemt av Confetti og dels bruttopenger brukt. Tanken er å lære mer om hva folk husker, og hva de liker målt ned på annonsenivå der respondentene må ta stilling til skjermdumps av nettsider med ulike annonser, samt kampanjens annonser og kampanjesider. Dette tror og håper vi vil utvide våre horisonter fra klikket til viktige merkevareparametre.Første rapport vil foreligge i starten av april. Rapporter fra undersøkelser er mulig å kjøpe fra kr. 5000,-. Vi lover god valuta for pengene.  

Internettskole 16.4 og 17.4
INMA og Confetti arrangerer jevnlig et todagers grunnkurs i Internettmarkedsføring.  Her går vi igjennom kjøpsprosessen i detalj, går igjennom kanalegenskapene, og ser på mediets kompleksitet, for å nevne noe. I tillegg introduserer vi denne gangen et helt nytt tema, nemlig hva er god og hva er dårlig reklame, og hvorfor er det slik?Les mer om tilbudet på INMA sine nettsider, der skjer også påmelding.  

Interessert i dingser og litt sære nyheter fra bransjen?
På våre ukentlige prosjektmøter må alltid en ansatt komme med en nyhet til sine kollegaer. Ansvaret går på rundgang og hensikten er naturligvis til å trimme nysgjerrighets-muskelen og sikre kunnskapsoverføring. Nå har vi begynt å legge ut våre funn og beskrivelser på nettsidene våre. Sjekk gjerne ut www.confetti.no og ukens dings. 

Én kommentar

Reidun

28.mar.2008 kl.16:19

Kul blogg!

Skriv en ny kommentar

Velkommen til Confetti blogg

Velkommen til Confetti blogg

3, Oslo

Confetti jobber med markedsføring på Internett. Vi tilbyr: * Medierådgivning-og kjøp * Internettskoler og foredrag * Søkeordsmarkedsføring * Statstikk og research * Brukervennlighetstester

Kategorier

Arkiv

hits